Няма как да повярваме, че някой искал да нападне Москва

...
Няма как да повярваме, че някой искал да нападне Москва
Коментари Харесай

Андрей Ковачев: Русия си търси пропаганден повод за нападение

Няма по какъв начин да повярваме, че някой желал да нападне Москва - всеки сходен режим си търси агитационен мотив, с цел да стартира експанзия. Такава позиция изрази евродепутатът Андрей Ковачев в профила си във Facebook.

" Няма по какъв начин да повярваме, че Москва се чувствала несигурна, че някой желал да я нападне, а още по-смешно е изказванието, че Киев желал да нападне Москва. Трябва да помним, че всеки сходен режим си за начало на експанзия. " - разяснява евродепутатът.

Той добавя, че не прилежащите страни, а самата Русия е агресор , като припомня за нападенията й против суверенни страни: против Финландия през 1939 година, Глайвиц през 1939 година (тогава част от Германия, през днешния ден от Полша), Грузия през 2008 година, Украйна през 2014 година
 Европейски Съюз: Русия манипулира информацията за Украйна, с цел да сътвори мотив за нахлуване
Европейски Съюз: Русия манипулира информацията за Украйна, с цел да сътвори мотив за нахлуване

Москва може да употребява инсценирани събития...

" Помним и Будапещенския меморандум от 1994 година, под който Руската федерация се подписва, че ще е поръчител за териториалната целокупност и суверенитет на Украйна, а Украйна извънредно наивно, в подмяна, предава нуклеарните оръжия на Москва. Помним и подписа на Руската Федерация под основополагащия акт НАТО-Русия през 1997 година, където Русия сама приема разширението на НАТО със страните от Източна Европа! " - написа още Андре Ковачев.

Той припомня и казаното от Ото декор Бисмарк във връзка на ненадеждността на Москва като участник в интернационалната политика: " Договорите с Русия не костват даже хартията, върху която са написани . "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР