Няма как да ползвате интернет и да не сте го

...
Няма как да ползвате интернет и да не сте го
Коментари Харесай

Да се събудиш една сутрин и да си meme! Историята на Кайоди Еуими, когото всеки е виждал

Няма по какъв начин да ползвате интернет и да не сте го виждали. Усмихнатото чернокожо момче, което сочи с пръст слепоочията си, тъй като (според историята от meme-то) е измислил нещо безумно, разумно и занимателно. 

Виж още: Обратно преброяване и за Джиджи Хадид: Моделът с впечатляваща бременна фотосесия

Каква е историята на този мъж? Всъщност това е комикът Кайоди Еуими, който още през 2015 година стартира да снима поредност от видеа за BBC. Поредицата се споделя Roll Safe и демонстрира занимателни обстановки, в които той прави поредност от неверни решения. Въпросното видео се появява в YouTube канала на BBC на 1 юни 2016 година Само са 8 месеца видеото към този момент има над 1 млн. гледания и повече от 1300 коментара. 

Виж още: Периодът от 27 август до 27 септември ще е извънредно удобен за тези зодии

Това, което се случва, е, че скрийншот от видеото се появява в страница са футболен комизъм в Twitter. " Когато я ядосаш преднамерено, с цел да ти каже " лека нощ " в 6 ч. и да можеш да играеш на FIFA на мира " написа над снимкана на Кайоди. И, както се споделя, останалото е история. 

Виж още: Кейти Пери и Орландо Блум станаха родители: Изпълнени сме с обич

В ново видео комикът споделя историята си. " Не приключих университета, с цел да стана meme. Но това е ситуацията ", разяснява той. Мъжът споделя, че постоянно е желал да споделя истории, да демонстрира същинския живот. Днес той продължава да снима видео поредност за BBC, тя още веднъж е хумористична. 

Виж още: Хем по-малко пластмаса, хем с повече пари в портмонето: Идеи за по-добър и бюджетен живот

В свободното си време той работи непринудено в църквата, която посещава. Помага на деца да пишат творчести и да описват историите, които имат да споделят със света. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР