Няма как да подкрепим Асен Василев като финансов министър и

...

Колегите не са разбрали нашите послания явно, поясни Биков.

Вчера бяха преговорите и нашето послания беше да, даваме ви малко време, покажете ни какво искате да пр?07:31:28" class="attachment-post-thumbnail size-post-thumbnail wp-post-image" alt="Няма как да подкрепим Асен Василев като финансов министър и" onerror="this.src='https://novini247.com/news.jpg?4'"/>

Коментари Харесай

Биков: Денков-премиер, Василев | BGNES

Няма по какъв начин да подкрепим Асен Василев като финансов министър и Кирил Петков като вицепремиер, отговарящ за службите, би трябвало да се върнем към разсъдъка, сходни имена не са обсъждани по време на договарянията, сподели Тома Биков от ГЕРБ пред бТВ.

Колегите не са разбрали нашите послания очевидно, разясни Биков.

Вчера бяха договарянията и нашето послания беше да, даваме ви малко време, покажете ни какво желаете да вършиме, и през днешния ден ще продължат диалозите по другите браншове, само че ние не можем да бъдем унижавани, нашите членове над 650 000 гласоподаватели по този метод, сподели Биков.

Ако Политическа партия си мисли, че им изискуем нещо, да си го избият от главата, нашите жестове са свързани с това, че страната се намира в тежка финансова обстановка, в тази обстановка да хвърлим страната в още едни избори, да сме си навили на пръста, че някой не може да живее без да е министър. Лицата и министри, предлагани от тях би трябвало да са свързани с оферти на ГЕРБ. Ние ги контролирахме и когато бяхме съпротива, това е работата на Народното събрание. Няма да подкрепим Николай Денков като номинация, съобщи Биков. Денков министър председател, Василев финансов министър, Петков - отговарящ за службите, той преди година нелегално арестува Борисов, в този момент да му дадем службите на него, няма по какъв начин да стане, безапелационен е Биков.

Ние ще представим каквото и да било, откакто приключат диалозите. Да кажем, че сме разбрали първото, което сподели Денков, че тези имена са нечиста сделка, останалото все едно не сме го чули, изясни още Биков.

Или ще излъчваме партийно държавно управление или непартийно, единствено че да има равнопоставеност, нашият водач сподели, че няма да се кандидатира за министър председател, това ни е компромисът. Дадохме задоволително отстъпки, подготвени сме да се откажем от първия мандат, само че не можем да бъдем унижавани. Това, че някой от ГЕРБ автоматизирано го вършат да не може да е министър ли, това ли желаят да кажат сътрудниците? Опитваме се да разбираем, че откакто слагат въпроса за втория мандат, то би трябвало да се води диалогът още от в този момент, тъй като вторият мандат е последната опция за държавно управление, посочи Биков. Ние ще предложим кабинет в случай че се стигне до първия мандат, би трябвало да опитаме най-малко, в случай че те предложат съответна формула и авансово сме се разбрали да мине с втория мандат, тогава ще се откажем от първия мандат. Но не това е формулата. Формулата сега е да стартираме да кърпим тази страна, която е на ръба на финансовата рецесия, сподели още Биков. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР