Няма как да отречем, че Wednesday на Тим Бъртън предлагаше

...
Няма как да отречем, че Wednesday на Тим Бъртън предлагаше
Коментари Харесай

Какво да очакваме от втори сезон на Wednesday

Няма по какъв начин да отречем, че Wednesday на Тим Бъртън оферираше свежа, непредвидена и заредена с сила версия на част от вселената на семейство Адамс, по-конкретно на щерка им Уенсди. И Неслучайно сериалът се трансформира в шлагер и завоюва номинации за награди.

Имаше нещо, с което обаче продукцията на Netflix не можа да се оправи и това бяха сравненията с Хари Потър. Чудат воин с секрети заложби, който попада в учебно заведение за невероятни деца, би трябвало да потвърди себе си, до момента в който избави всички от тайнствено зло - да, този сюжет важи еднообразно и за Хари, и за Уенсди.

Именно поради това втори сезон на Wednesday дава обещание да предлага повече ужаси и повече фантастични герои. Това удостоверява самата Джена Ортега, която е в основната роля, пред Variety.

От изданието допълват, че ни чакат " доста по-смели и доста по-мрачни " подиуми, които в допълнение ще разграничат сериала от всичко, забелязано във филмите за Хари Потър. Очакват ни повече истории, сходни на тези с героя на Тайлър (Хънтър Дуън) и злокобната му втора природа.

Джена Ортега успокоява и всички, тормозили се от прекомерно сантименталните събития в първия сезон, в който героинята й се забърка в нещо като любовен триъгълник. Тя даде обещание, че във втори Уенсди не се занимава с нищо сантиментално. " Тя в никакъв случай не се трансформира и това е най-страхотното нещо, обвързвано с нея. "

Втори сезон на Wednesday очакваме през 2025 година по Netflix.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР