Няма как да ни се размине втората вълна на коронавирус.

...
Няма как да ни се размине втората вълна на коронавирус.
Коментари Харесай

Математикът на БАН: Няма да ни се размине втората вълна на коронавирус, през ноември ще е !

 Няма по какъв начин да ни се размине втората вълна на ковид. Когато една вълна се вдигне в Европа, тя ще пристигна и у нас. Това съобщи пред Българска национална телевизия математикът от Българска академия на науките Николай Витанов. По думите му, сериозният месец ще е ноември.

" Октомври ще е временен месец, в който ще имаме известно увеличение, ноември ще имаме удобно условия ", уточни той. По думите му, сега страната ни се движи по положителния вид.

" Преди месец най-хубавият планиран вид беше 20 000 инфектирани в края на септември, който към този момент се реализира. Оттам нататък да забележим до каква степен ще стигнем. Това значи, че повече хора съблюдават ограниченията. Ако не ги съблюдаваха, щеше да има по-голямо разпространяване на болестта. Август беше употребен, с помощта на напъните, и епидемията се посви. Стартовата ни позиция за есента е добра. Няма такива неща като в Израел с по 5 000 случая на ден ", разяснява експертът.  

Що се отнася до първите случаи на инфектирани учители и възпитаници, Витанов съобщи, че в този момент сме още първоначално.  " Трябва да има някакво количество възпитаници, които да са инфектирани и учебни заведения, които да са затворени, с цел да се събере комисията и да се премислят ограниченията.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР