Няма как да не сте чували за Кристиано Роналдо, едно

...
Няма как да не сте чували за Кристиано Роналдо, едно
Коментари Харесай

От продавачка до модел и жената до Роналдо: историята на edna истинска Пепеляшка

Няма по какъв начин да не сте чували за Кристиано Роналдо, едно от най-великите лица в историята на футбола въобще. Той посвещава живота си на спорта... Е, не напълно. Когато не е на терена, португалецът отделя време и внимание за персоналния си живот.

През януари 2017-та най-известният мъж в света е видян да си потегля след футболен мач с мистериозна жена, която никой в никакъв случай не е виждал в общественото пространство. Представяме ви Джорджина Родригес, чиято история ще ви трогне и въодушеви, а забавната част надалеч не се върти единствено към запознанството ѝ с Роналдо.

Тя е жена, която от нищо получава всичко. Която стартира да продава първокласни облекла, а след няколко години стартира да ги създава, да ги получава като подарък от самите дизайнери и да ги демонстрира на аления килим. Но дано стартираме изначало.
 Джорджина Родригес, аржентинската Пепеляшка: най-стилните ѝ моменти през годините  Джорджина Родригес, аржентинската Пепеляшка: най-стилните ѝ моменти през годините  Джорджина Родригес, аржентинската Пепеляшка: най-стилните ѝ моменти през годините  Джорджина Родригес, аржентинската Пепеляшка: най-стилните ѝ моменти през годините
През 2016 година Роналдо влиза в магазин на световноизвестна марка в Мадрид, където Джорджина работи като продавач-консултант. По това време той е на 32 години, а тя – на 22.

И за двамата това е обич от пръв взор, споделя самата тя за италианското списание Grazia:

„ Височината му, тялото му, хубостта му привлякоха вниманието ми. Не стопирах да трептя пред него, само че несъмнено прехвърчаха искри. “

„ Много съм срамежлива и може би по тази причина се развълнувах толкоз пред човек, който съумя да ме допре по този начин единствено с един взор. А методът, по който Кристиано след това стартира да се отнася с мен, да се грижи за мен и да ме обича, ме завоюваха дефинитивно. “

Срещата не оставя и Роналдо безучастен, който си потегля с телефонния ѝ номер:

„ Случи се за елементи от секундата. Никога не съм очаквал, че ще се влюбя толкоз мощно по този метод. “

Само няколко дни по-късно се срещат на събития на друга първокласна марка. Тогава най-сетне съумяват да разменят няколко думи в по-спокойна конюнктура. Два месеца по-късно публично са двойка.
 15 любовни истории от Холивуд, които ни разчувстваха  15 любовни истории от Холивуд, които ни разчувстваха  15 любовни истории от Холивуд, които ни разчувстваха  15 любовни истории от Холивуд, които ни разчувстваха
През юли още същата година Роналдо оповестява, че Джорджина е бременна. И по този начин, дребната Алана Мартина се ражда на 12 ноември 2017 година. По това време футболистът към този момент е татко на още три деца, родени от сурогатни майки - Кристиано Роналдо-младши и близнаците Ева и Матео.

Неотдавна, през октомври 2021 година в формалния си профил футболистът разгласява фотография с красивата си избраница с изложение:

„ С наслада ви оповестяваме, че ще си имаме близнаци. Сърцата ни са цялостни с обич – нямаме самообладание да ги посрещнем. “

Все още не е явен полът на бебетата, а Роналдо очевидно не се е отказал от фантазията си да има седем деца и е напът да я реализира!

Факт, през годините Кристиано е свръзван с редица красиви известни дами, измежду които е Ирина Шейх. Джорджина обаче е единствената жена, на която предлага брак. Нещо повече, годежният ѝ пръстен е на стойност 665 хиляди евро – най-скъпото украшение, с което футболист пада на коляно в историята.

Причината може би е, че и двамата имат мъчно детство и се постанова да се борят за прехраната си и професионалните си триумфи. Баща ѝ е някогашен аржентински футболист с престъпно минало – прекарва 10 години в пандиза поради контрабанда на опиати. Израства единствено с майка си и сестра си. Мечтата ѝ е да стане балерина, даже стартира да върви на уроци по танци, само че е принудена да ги остави настрани единствено като занимание поради липса на финансови благоприятни условия.
 image2_16x9.png Сезонът на Козирога ни оказва помощ да се отървем от всичко остаряло и излишно в живота си: какво да чака всяка зодия На фокус
Започва да се увлича по модата, само че неналичието на пари и ужасяваща фамилна покруса белязва живота ѝ – майка ѝ умира в злополука. Джорджина не се предава – стартира да работи като сервитьорка, отпътува за Англия, където получава обучение и усъвършенства британския си. Връща се в Испания като по-добра версия на себе си, подготвена да покори света. Намира си работа като продавач-консултант в първокласен магазин, а останалото е история...

В документалната поредност, отдадена на живота ѝ, Джорджина разкрива, че първите ѝ дни в Мадрид тогава са били кошмарни.

Мести в испанската столица, когато е тийнейджърка, а животът ѝ там по никакъв начин не е лек:

„ Пристигането ми в Мадрид беше същински смут. Гледах доста евтини жилища, костваха по към 300 евро на месец. В последна сметка наех подобен, който преди е бил складово помещение. Беше извънредно студено през зимата, а през лятото доста горещо. Животът ми се промени в деня, в който срещнах Кристиано. “

Днес тя е модел, инфлуенсър, има лична фешън линия, а дните ѝ минават в грижи за децата, грижа за себе си, грижа за мъжа си и постоянен спорт:

„ Домът е там, където е фамилията. Мястото, където се усещам най-щастлива, е мястото, където е брачният партньор ми и децата.

Нашият дом е нашето леговище, нашият храм, издигнат с толкоз доста обич. “
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР