Няма как да не сте чували популярната фраза, че красотата

...
Няма как да не сте чували популярната фраза, че красотата
Коментари Харесай

Красотата ще спаси света: бг инфлуенсъри, които работят в сферата на естетичните услуги

Няма по какъв начин да не сте чували известната фраза, че хубостта ще избави света. В днешно време може да шеговито да бъде преобразувана в: „ Естетичните процедури ще спасят света “. Стремежът към красивото е движеща мощ още от времето на Клеопатра, която се е къпела в мляко, с цел да има съвършена кожа. Днес хубостта е по-достъпна от всеки път и от време на време е на една процедура разстояние. Ето и кои родни инфлуенсъри работят в областта на естетичните услуги: 

Радост Тодорова 

Радост е мис, модел и инфлуенсър, а отвън всички тези прозвища тя е и сертифициран експерт от микроблейдинг. Микроблейдингът е техника, която разрешава основаването на съвършените вежди, които имат оптимално натурален тип. Радост споделя, че работата й носи огромно задоволство, тъй като вижда щастието в очите на хората. 

Евгения Джаферович 

Семейство Джаферович са известни с другите телевизионни изяви, както и като инфлуенсъри в Instagram. Извън това обаче те имат личен бизнес, а Евгения е и професионален гримьор. Тя е притежател на студио, в което преподава уроци по гримиране, а в това време е част и от екипа, който стои зад преобразяването на участниците в предаването „ Като две капки вода “. 

Венелин Кондаков 

Хората споделят, че една жена има ли good hair day, то може да покори света. Няма по какъв начин да бъдем по-съгласни. Коафьорът Венелин Кондаков се грижи точно за това. Той е известен в обществените мрежи и с красивите си фотоси от разнообразни дестинации по целия свят. 

Мила Савова 

Мила Савова също като Радост е сертифициран експерт по микроблейдинг. Тя е подхванала още по-голяма крачка в развиването си в специалността и е Bold Brows Master Assistant. За всички, които желаят в по-голяма степен да се срещнат с процедурата, Мила даже е основала видео в YouTube, в което в детайли споделя. 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР