Няма как да не се влюбиш в нея от пръв

...
Няма как да не се влюбиш в нея от пръв
Коментари Харесай

Два видеоклипа представят българското европредседателство

" Няма по какъв начин да не се влюбиш в нея от пръв взор " и " Приоритетите на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз ". Така се споделят два от трите видеоклипа, направени от България във връзка българското европредседателство, което стартира с началото на тази година.

Филмите бяха показани на конференция през днешния ден в Зала 3 на обновения Национален замък на културата (НДК) от министъра за българското европредседателство Лиляна Павлова. Те бяха качени по-късно на формалния сайт eu2018bg.bg.

Първото видео е с присъединяване на актрисата Лорина Камбурова и артиста Бойко Кръстанов. То е снимано за 10 дни, при разнообразни метеорологични условия, с цел да покаже хубостта на България, нейните неповторими кътчета и обичаи. Видеото споделя за страната ни през очите на двама младежи, които се срещат във трен и стартират да пътуват и да я опознават, влюбвайки се един в различен и в нея. То е продуцирано от Димитър Гочев. Режисьор е Божидар Велинов, а сценаристи - Мирон Крумов и Мариана Събева.

Освен двамата млади артисти, всички други снимани и участващи лица са достоверни хора в действителните им работни места или пред домовете им. Целта е България да бъде предствена като " прикрито украшение " на Европа и " богатство ", сподели Лиляна Павлова. 

Второто видео показва целите на България по време на нейното европредседателство. Има и трети клип, който към момента не е приключен и ще бъде показан след дни. Той ще демонстрира известни български достижения - какво сме дали на света. Музиката за председателството е композирана от Краси Тодоров. Видеата, логото, музиката, банерите и цялата акция са финансирани с 202 000 лева посредством социална поръчка. 

Оттук нататък с тези клипове ще стартират всички официални препоръки в Брюксел и неофициалните в София, започващи другата седмица със среща с присъединяване на ръководителя на Еврокомисията Жан-Клод Юнкер. Клиповете ще се завъртят и по малките екрани, в това число на британски език и с жестомимичен превод. 

Вижте!

 

 

 

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР