Няма как да не признаем едно на плеймейтките - луксозната

...
Няма как да не признаем едно на плеймейтките - луксозната
Коментари Харесай

Луксът я привлича: Михаела Тодорова завърта мъжките глави в Турция, посети култово заведение

Няма по какъв начин да не признаем едно на плеймейтките - първокласната атмосфера ги притегля като магнит и ги успокоява. Михаела Тодорова е несъмнено образец в това отношение, тъй като хубавицата обожава да посещава топ местоположения, когато пътува у нас, само че и по света. Сега горещата Михаела показа фотос от паметно кабаре заведение в Турция, което се намира в остарялата столица - Истанбул.

Не е ясно за какво Михаела е край Босфора, само че сигурно е с прелестна компания за малко шопинг, вкусна храна и евентуално да свърши някоя друга работа. Красавицата показа фотография точно от въпросното заведение, което е посетила, а съдейки от интериора, то несъмнено мястото ни припомня на актуален " Мулен Руж ", само че украсен по типично ориенталски фасон.

Виж още: Крайни отзиви за връщането на Елизабет от " Игри на волята " и за какво Вальо е доста отчаян от нея

Това е следващото странствуване, което Михаела подхваща тази година. По-рано тя бе в Кан, откъдето споделяше още веднъж готини фрагменти. Личи си, че тази година плеймейтката се е отдала на цялостен релакс, разходки и шопинг на разнообразни топ дестинации. Хубавицата качва непрекъснато фотоси от разнообразни кътчета, на които не пропуща да се щракне, с цел да покаже на хилядите си почитатели, че избира единствено най-хубавото.

Припомняме, че точно в Кан плеймейтката посети кафенето " Армани ", което се намира на много хубава локация, а Михаела бе заложила на подобаващ черен тоалет на огромни бели точки, който се състои от две елементи и кожен каскет, с цел да приключи модерната си визия, която може да бъде избрана за френски изискан.

Виж още: Жанета Осипова захвърли горнището, а звезда от " Игри на волята " разяснява

Изображение: https://www.instagram.com/mihaelaatodorova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР