Няма как да не признаем, че очакваме Домът на дракона

...
Няма как да не признаем, че очакваме Домът на дракона
Коментари Харесай

Когато прекалиш със секс сцените

Няма по какъв начин да не признаем, че чакаме " Домът на дракона " с неспокойствие - вселената на Джордж Р. Р. Мартин много ни липсва. Пък и сме любопитни до каква степен предисторията на Game of Thrones ще резервира равнището на първия сериал.

Колко секс и принуждение ни чака в " Домът на дракона "

Със сигурност ще разберем на 22 август

В едно отношение обаче няма да разочарова почитателите си - с количеството секс подиуми.

Макар основателите на сериала да дават обещание да няма показано полово принуждение против дами, това не значи, че интимни подиуми ще липсват. Напротив - съгласно Мат Смит, който извършва ролята на Демон Таргариен, те даже са повече от нужното.

" Започваш да се питаш: Трябва ли ни още една секс сцена? И ми дават отговор: Да, би трябвало ни. Тогава стартирам да се чудя дали пресъздаваме книгата (сериалът е основан на едноименната книга на Мартин - б.а.), или размиваме сюжета на книгата, за са пресъздаваме времето, в което живеем сега? "

39-годишният британец Мат Смит, който нашумя с присъединяване си в " Доктор Кой " и The Crown, добавя за изявлението си за английското издание на Rolling Stone, че секс сцените с Демон Таргариен са " малко повече, в случай че питате мен ".

Премиерата на " Домът на дракона " е на 22 август по НВО Мах.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР