Няма как да не оценя високо майтапа на Васил Божков

...
Няма как да не оценя високо майтапа на Васил Божков
Коментари Харесай

Елена Гунчева: Васил Божков направи за смях Бойко Борисов

Няма по какъв начин да не оценя високо майтапа на Васил Божков да подари акциите на ФК „ Левски “ на Главната мутра на републиката. Е, който си го може, си го може, може да диктаторстваш в цяла страна, но като нямаш ум, си проличава. И няма по какъв начин да го наваксаш.
Ситуацията, в която е подложен Борисов, е доста занимателна. Той сякаш доста се грижи за футбола /да живеят „ Бистришките тигри “ ураааааа!/, непрекъснато приказва по какъв начин поддържа почитателите, само че в действителност желае да дава не свои пари, а нашите на футболистите. Затова и подаръкът доста неприятно го изненада. Заедно с недоумението по какъв начин да се оправи елегантно със обстановката. Ами не съумя! Този отвод наподобява отвред зле. Защото слага футболният клуб в доста неприятна обстановка, както и почитателите. Интересно е обаче къде остана Тити Папазов, по какъв начин Сашо Диков стана пощальон на акциите и какъв брой ли се е смял Божков на майтапа си.
Аз да вземем за пример бих приела и бих трансферирала акциите неотложно на почитателите, или пък на страната. Но Борисов ненавижда да му напомнят, че е деспот и желае да прилапа всичко в страната. На правилото на крадеца, който обаче си умира да се прави на честен човек.Е, не минава номера!
Нямам никакво желание да лаская Божков, само че пък несъмнено направи Борисов за смях. И го тормози, тъй като на следващия ден може и нещо друго да измисли. Примерно да прати по кортеж с камили копия от документи, уличаващи Борисов в закононарушения. Примерно, де, всички знаем каква света вода ненапита е премиеринът ни. Той, дето се вика, пет лв. не е взел /то си е срамно за пет лв., както споделят в родната администрация: „ Малкият рушвет е позор и за даващия, и за приемащия “.
Поне не може да се отхвърли равнището на зрелища в цирка! Лошото е, че основният шут е и гл@@ав, и жа@ък, и кра@лив!

Елена Гунчева, фейсбук
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР