Няма как да не отбележим, че блондинката направи фурор през

...
Няма как да не отбележим, че блондинката направи фурор през
Коментари Харесай

Лейди Гага лъсна със скъсан чорапогащник на интимно място...

Няма по какъв начин да не отбележим, че русокоската направи възторг през миналата година освен с тоалетите си, само че и с присъединяване си във кино лентата „ Роди се звезда “ на Брадли Купър. Гласоватата Стефани, както е същинското име на изпълнителката на „ Алехандро “, блесна на церемониите с забавни, красиви, стилни, а на моменти и извънредно ексцентрични рокли и визии.

Сега обаче Гага безусловно слиса всички, като се появи с изпокъсан чорапогащник на свое интимно място.

Певицата пристигна в студиото си, с цел да записва, само че по никакъв начин не приличаше на това, което виждахме през миналите седмици по аления килим.



Разбира се, няма по какъв начин да не отбележим, че скъсаните чорапогащници в последно време са същинска наклонност. Първоначално те започнаха да се появяват в разнообразни дизайнерски сбирки още през 2016 година и се постановиха измежду хората. Освен това особено направените дупки на чорапогащниците са ситуирани симетрично и са добре позиционирани – нормално на коленете или напълно и единствено в предната част на краката. Именно по тази причина идва догатката, че Лейди Гага безусловно несъзнателно е скъсала своя чорапогащник точно на дупето си.



Въпреки това певицата не изглеждаше да е смутена от стилния си гаф. За нея това не е и изненадващо. Спомнете си единствено за някои от най-шокиращите тоалети за Гага, с които съумя много повече да фрапира почитатели и меломани. Няма по какъв начин да забравим роклята с месо, мъжкия й костюм, а и обувките-копита. Преди певицата всекидневно шокираше всички с неприличните си облекла. Е, очевидно тя се пробва още веднъж да се завърне към остарялото си амплоа, залагайки на ексцентрични тоалети, които не отиват на една стилна дама и звезда от нейния сан, която от скоро може да се похвали даже с най-престижната кино премия „ Оскар “.



Редно е въпреки всичко да отбележим, че в последно време от ден на ден звезди си разрешават да се появяват на обществени места в неприветлив тип – с раздрани облекла, мръсни или даже смачкани тоалети. Пример за такава поява в неподходяща светлина е Памела Андерсън, която лъсна в сплескан бял пуловер, затрупан с копченца.

Източник: jenata.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР