Няма как да не харесате Алексчето. 16-годишната идолка на всички

...
Няма как да не харесате Алексчето. 16-годишната идолка на всички
Коментари Харесай

TikTok сензация: Коя е Алексчето и защо е толкова известна?

Няма по какъв начин да не харесате Алексчето. 16-годишната идолка на всички младежи се занимава със обществени мрежи единствено от година и половина, само че към този момент в ТикТок има над 500 000 почитатели. 

Виж още: Звездно бебе: Радост Костадинова стана майка за първи път

Феновете безусловно са захласнати от младата звезда и даже от време на време я причакват пред учебното заведение, в което учи, с цел да се снимат с нея или да я засипват с дарове. Доста постоянно Алексчето провежда почитател срещи, на които този непосредствен контакт с нея може да стане действителност: „ Самата страст, която почитател срещите и почитателите могат да ми дадат, на никое място другаде не съм я усещала. На почитател срещите аз се трансформирам “.

Виж още: Лидия безочливо изкопира международна поп звезда, а лицето ѝ е неразпознаваемо към този момент

Интернет сензацията нееднократно е казвала, че не е очаквала да получи толкоз огромен интерес към себе си, само че сега осъзнава, че има голямо въздействие над децата около и по някакъв метод я идолизират, защото те израстват с нейното наличие: „ Наистина считам, че давам образец и виждам видеата, които качвам, почти да ги преценявам и с това, което те харесват “.

Виж още: Изпитания и припадъци от безсилие: Ето какво ги чака участниците в сезон 4 на " Игри на волята "

В момента Алексчето се цели колкото се може повече да развива обществените си мрежи, до момента в който към момента е на ранна възраст, тъй като има още доста неща, които желае да направи отсега нататък в живота. Пеенето е друга нейна пристрастеност и от много време даже върви на уроци: „ Щом имам фантазии и цели, ще си ги последвам до дъно “.

Изображение: https://www.instagram.com/alexchetoo/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР