Няма как да излъжеш европейските институции с добри думи, това

...
Няма как да излъжеш европейските институции с добри думи, това
Коментари Харесай

Кирил Петков от Брюксел: Месец и половина мина, хората ме питат къде са арестите

Няма по какъв начин да излъжеш европейските институции с положителни думи, това сподели пред медии в Европейския парламент министър председателят Кирил Петков. Думите му бяха коментар на казаното от основния прокурор Иван Гешев, че желае засилен мониторинг на върховенството на закона у нас. „ Бих се радвал да има оптимален мониторинг. Колкото повече – по-добре ”, съобщи Петков.

Премиерът изясни, че евродепутатите са разбрали какви са задачите и концепциите на новите ръководещи във връзка с правосъдната промяна. „ На всички е ясно, че прокуратурата не работи добре ”, добави той.

Петков сподели също, че не е получил директни въпроси за Делян Пеевски и останалите наранени от закона „ Магнитски ”. „ Хората, които са в основата на корупцията у нас, са несъмнено 20 индивида ”, разяснява министър председателят.

Той съобщи, че към този момент получава въпроси, за какво откакто новото ръководство към този момент продължава месец и половина няма арести за корупция. Кирил Петков прикани гласоподавателите за самообладание и доверие, тъй като би трябвало време, а и тъй като основният прокурор Иван Гешев още е на поста си.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР