Няма как да има правителство без контрол, било от парламента,

...
Няма как да има правителство без контрол, било от парламента,
Коментари Харесай

Любомир Дацов: Надявам се Николай Василев да публикува програмата, която беше приготвил

Няма по какъв начин да има държавно управление без надзор, било от Народното събрание, било от политическа група или като ангажимент към политическа стратегия, разяснява финансистът Любомир Дацов в предаването „ Лице в лице “ по bTV. Дацов беше измежду кандидатурите в в началото показания от Има Такъв Народ план за държавно управление с министър председател Николай Василев.

" Надявам се Николай Василев да разгласява програмата, която беше приготвил за проектокабинета, тъй като настоявам, че нито една политическа партия сега няма толкоз консистентен документ по отношение на това, което беше изработил “, съобщи Дацов.

По думите му програмата осигурявала интензивен стопански напредък, стабилизация на бюджета и стопанската система и от там – повишение на приходите.

" Николай Василев нямаше информация или не пожела да показа каква ще бъде структурата на държавното управление и кой ще стои зад него “, уточни още Любомир Дацов.

" Отговорих, че ще се преразгледам решението, в случай че това държавно управление бъде гласувано с поддръжката на Движение за права и свободи или ГЕРБ “, изясни той.

Дацов уточни още, че в оня миг не си е представял друго, с изключение на да бъде построена коалиция сред Има Такъв Народ, ИБГНИ и Демократична България.

Бел.ред.
И двете партии, и, дадоха обещание на гласоподавателите си мажоритарен избор и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР