Няма как да бъде устойчиво това правителство. Спойката, която е

...
Няма как да бъде устойчиво това правителство. Спойката, която е
Коментари Харесай

Слави Василев: Няма как да бъде устойчиво това правителство

„ Няма по какъв начин да бъде стабилно това държавно управление. Спойката, която е сред тези врагове теза и антитеза на корупция е взаимният им интерес. В момента, в който почвата се разклати при единия или при другия, а тя ще се разклати сигурно, това държавно управление ще отиде доста бързо в историята “, съобщи пред bTV политологът Слави Василев.

„ Това е една сюжетна линия, която е резултат от този брак по сметка, който към този момент се състоя в Народното събрание сред немислимите врагове – тезата и антитезата на корупцията “, сподели той.

Моля, действате експедитивно и уверено, тъй като нямаме време. Никой няма да ни даде 100 дни, сподели новият министър председател

Кумове на този съюз ще бъдат Делян Пеевски и Мустафа Карадайъ, които гласоподаваха за държавното управление. Намеренията на ръководещите са да реализират някакви съществени промени в страната, добави Василев.

„ Това, което бихме могли да очертаем са упоритостите на новото държавно управление и в лицето на финансовия министър да работи бързо в личния си бранш, поради скорошната потребност от нов бюджет. Дали тези дейности са верни, или не, ще разберем “, съобщи Геновева Петрова от „ Алфа Рисърч “.

Според Велислава Попова държавното управление го има поради няколко „ черни лебеда “

Тя разяснява и избора на Делян Пеевски за член в Комисията по конституционни въпроси. „ Движение за права и свободи е доста положително в измислянето и представянето на доста провокативни символики. Зад това стои доста ясно деклариран интерес от страна на Движение за права и свободи към въпросната конституционна промяна. Движение за права и свободи има резистентен интерес, там където текат процеси по пренареждане на пластове “, счита тя.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР