Няма как да бъда вицепрезидент на хората, които са ми

...
Няма как да бъда вицепрезидент на хората, които са ми
Коментари Харесай

Бербатов: Няма как да бъда вицепрезидент на хора, които са ми опоненти

" Няма по какъв начин да бъда вицепрезидент на хората, които са ми съперници. Това значи да оставя екипа си. Зная с какви хора работя. Три години демонстрираме неизменност в тази борба, която на моменти е мръсна, черна, кална. Вече сме съвсем най-после, по тази причина не трябва да сбъркаме в последните крачки. Трябва да бъдем обединени ". Това съобщи претендентът за президентския пост в БФС Димитър Бербатов пред БНР.


" Сегашните ръководители в БФС не могат да се оправят с нужната документи и по тази причина от комерсиалния указател на два пъти им връщат документите за вписването на Михаил Касабов като президент на централата. Те са привикнали да вършат нещата си по техен метод и да не се преценяват с никого. Те могат да употребяват правото си да апелират, само че не мисля, че ще имат триумф. Когато документите не са изрядни, би било неуместно някой да ги вземе насериозно. Не могат да чакат, че номерата им ще минават непрекъснато. Право е на Михаил Касабов да бъде краткотрайно изпълняващ длъжността президент на БФС. Сега процедурата се забави, само че в последна сметка се случи. И поздравления за Михаил Касабов, тъй като това е вярното нещо. Той извърши това, което е по правилник и закон. Очаквам Михаил Касабов да встъпи в служба и той да свика изпълком, а по-късно да се насрочи дата за конгрес на БФС. Конгресът не би трябвало да се организира в този хотел, където е плануван, а в НДК. Това е мястото, където би трябвало да се организира този конгрес. Трябва да се реалокира в НДК, с цел да се организира както би трябвало - по този начин го вършат ФИФА, УЕФА. Срамно, тъжно, долно ще е, само че задачата на БФС Борислав Михайлов да си остане на власт ", сподели Димитър Бербатов.

" Разлив не съм имал с Георги Градев. Спорове сме имали. Той имаше други планове - да се занимава с шах. Явно е трансформирал решението си. Нашата акция е бъде положителна, ползотворна. Който желае да се кандидатира за президент, е добре пристигнал. Всеки, който е убеден, да заповяда. Програмите са съвсем идентични. Те се покриват в множеството неща. Трябва да се работи доста. Зависи какъв екип си направил. Но това ще се види след конгреса. В един екип постоянно ще има различия. Избрал хората си към мен, само че всички имаме плюсове и минуси в себе си. Не ми се желае кандидат-президентите да се плюем, да се атакуваме. И аз има какво да кажа, само че задачата е да се обединим и конгреса да се организира по метод, по който би трябвало. Идва идващ конгрес, ние се готвим съществено. Имаме преднина от три години, в които се готвим.. Искам да се провежда подобен конгрес, че който и да завоюва по-късно, да стартира да работи. А не след конгреса да има ново обжалване и отново да влезем в същата обстановка, каквато сме в този момент. Този конгрес би трябвало да се организира транспарантно. Неприсъствието на публицисти автоматизирано споделя ние си вършим нашите схеми. Ако вие не бъдете позволени, ще бъде сигнал, че желаят да продължат да си вършат схеми и тарикатлъци ", добави той. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР