Няма живот след това нещо, споделя бащата на 21-годишното момче

...
Няма живот след това нещо, споделя бащата на 21-годишното момче
Коментари Харесай

Близките на убития Ангел зоват за връщане на смътната присъда, за да не хранят килърите с парите ни в затвора

Няма живот по-късно нещо, споделя бащата на 21-годишното момче

Нека да се върне смърната присъда и който тръгне с предумисъл да убива човек, да получи същото! Не може да убие и след това да си живее в пандиза, издържано с моите налози! Той ще си живее, а моето дете къде ще отиде? Край, няма го. Това сподели пред Нова телевизия майката на убития Ангел от Пазарджик Михаела Здравкова.

„ Ние сме подсигурили всичко за тези деца. Само не успяхме да ги опазим, тъй като няма закони в тази страна. Ако те бяха съответни, това нямаше да се случи. Всяка седмица стават такива неща. Потресена съм и стопирах да виждам телевизия. Мислих си по какъв начин живеят тези хора и в този момент ми стигна до главата “, прибавя тя. 

„ Във съдбовния петък синът ни беше намушкан смъртоносно от професионален палач по думите на водача на колата за спешна помощ, който видях в събота. Това бяха рани и ликвидиране дело на експерт. Момчето ми е наръгано смъртоносно “,  разказва брачният партньор й Недялко Здравков. 

„ Там има две огромни локви кръв. За минимално време е изтекла и детето е умряло “, споделя той, а сълзите капят от очите му.

„ Там на място е умряло детето ми. Говирх с медиците. Хората са се пробвали да оказват помощ, само че резултат не е имало, тъй като кръвта му е изтекла “, прецизира Недялко.  

„ Преди седмица синът ми се срещна с някакво момиче. Казват, че това е повода за гибелта. Неговият палач е пристигнал. Сдърпали са се, тръгнал си е, само че на 10 метра го е намушкал в гърба, а след това и в корема. Вероятно се е обърнал. Единият от ударите е бил гибелен “, прибавя той.

„ Казват, че това е някогашния й другар и той от ревнивост го е направил. Може би ги е следял, тъй като негови другари са забелязвали колата на килъра тук-там, където е бил сина ми “, споделя Михаела. 

През последните 4 дни ги следял, прибавя брачният партньор й.

„ Дъщеря ми сподели, че преди този момент това момче е тормозел някакво момиче. Удрял го е в главата. Жестоки рани е имало. Полицията знае. Имало е заповед да не се приближава до него “, прецизира майката на убитият Ангел. 

Тормозел е доста деца и в този момент се стигна до нашата загуба, което е доста тежко, изплаква бащата на момчето. Няма живот по-късно нещо, споделя той.

„ Как ще живеем? Ако един палач си получи справедливото наказване, дали другите няма да се замислят преди да последват образеца му? Може ли дете на 18 години да се разкарва с нож? Той потегля с тази предумисъл – да убива “, акцентира майката на Ангел. 

Детето ми беше слънчево, прибавя тя.  

„ Сега околните на килъра са си наели юрист и ще изкарат, че не е желал да се случи това, че съжалява, че е изплашен. Искам да се обърна към неговият адокат и да го запитвам какъв човек би трябвало да си, с цел да защитаваш подобен палач “, сподели бащата на жертвата. 

„ Разбрах от медиите, че е имало жена, която е видяла всичко, само че се е изплашила. Моля ви, дайте показания, с цел да може килърът да си получи заслуженото наказване! “, прикани майката на убития Ангел. 

„ Убиецът се разхожда с ножове в колата си, а моето има единствено два компактдиска и слънчеви очила “, сподели пък Недялко. 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР