Няма жена, която да не харесва финото и нежно бельо.

...
Няма жена, която да не харесва финото и нежно бельо.
Коментари Харесай

Какво има в мистериозното джобче на дамските гащички

Няма жена, която да не харесва финото и нежно долни дрехи. Да не приказваме, че мъжете пък губят мозъка и дума от сексапилните сутиени и гащички, които дамите носят.

Дамското долни дрехи има много дълга история, написа jenata.blitz.bg. 500-годишни гащи и сутиен, открити в скришен склад в античен палат, прекатурнаха преди време цялата фешън история.

Но в този момент ще развенчаем една много огромна загадка. А точно защо служи „ джобчето” на дамските гащички.

И по този начин – да стартираме от там, че мистериозното джобче нормално се зашива от вътрешната част на бельото (разбира се има и дребни изключение, в които то е от лицевата страна на гащичките).

Революция в дамското долни дрехи - те имат ли нещо там?!

Почти всички дами считат джоба за чисто украсителен подробност. Но той извършва няколко задания по едно и също време.

Отначало джобът бил умислен, тъй че бикините просто да бъдат по-удобни за шиене и носене. В последна сметка шевовете могат да раздразнят деликатната дамска кожа в тази област. За да не се тормозят с шевовете шивачките слагали спомагателното парче плат, което да не нервира дамите щом надянат гащичките си.

Нито един мъж не може да устои на жена с такова долни дрехи.

Напоследък обаче се появиха и много бикини, направени от синтетична материя. Така джобът, изработен от естествени материали, получи нови функционалности.

Той защищава деликатната кожа от контакт с много грубата синтетика, защищава от алергии, сърбеж, зачервяване, не оцветява кожата, резервира елегантната форма на бикините при носене и има още куп изгоди.

А има и още една занимателна част – джобчето на гащичките прибавя към долни дрехи малко палавост. Ако би трябвало да се пошегуваме знайте, че в него можете да съхранявате дребни хигиенични продукти (ежедневна дамска превръзка или интимна кърпичка).
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР