Няма изгледи този опит за импийчмънт срещу Тръмп да бъде

...
Няма изгледи този опит за импийчмънт срещу Тръмп да бъде
Коментари Харесай

Опитът за импийчмънт на Тръмп няма да успее, убедена Поптодорова

Няма изгледи този опит за импийчмънт против Тръмп да бъде сполучлив. Това съобщи пред bTV някогашният ни дипломат в Америка Елена Поптодорова.

Тя изясни, че с цел да се случи това решението първо би трябвало да премине през Комисията по правни въпроси в камерата на представителите, по-късно в Сената и най-после основният прокурор би трябвало да влезе в ролята на арбитър.

Според нея става дума за политически офанзиви в навечерието на една доста оспорвана президентска акция.

Поптодорова е на мнение, че доста се е сменил тона по отношение на предходните опити за импийчмънт против Тръмп.

Сега има по-конкретни обстоятелства налице и виждаме защитна реакция от страна на американския президент, означи Поптодорова.

Тя е на мнение, че всичко се свързва със прекъсването на военната помощ за Украйна.

Във всички случаи потреблението на пълномощията на президента за реализиране на персонална политическа цел е укоримо, счита някогашният ни дипломат.
Според Поптородова Нанси Пелоси е доста неуверена, защото е подхванала дейности по оповестяване на импийчмънт едвам откакто видни конгресмени демократи са изразили поддръжка. По думите й е изчакала да се натрупа сериозна маса и тогава да работи.

Бившият ни дипломат в Америка счита, че в идните месеци ще има сериозен конфликт на две тези. Едната ще бъде опосредстваното потребление на позициите на бащата Джон Байдън, а другата ще е намесата на президента и потреблението на пълномощията му.

По мотив думите на Тръмп, че тези опити за импийчмънт ще затвърдят неговите гласоподаватели, тя напомни, че иранският външен министър Зариф е предсказал преизбиране на Тръмп.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР