Няма информация за имената в новия списък Магнитски. Това каза

...
Няма информация за имената в новия списък Магнитски. Това каза
Коментари Харесай

Няма информация за имена в новия списък Магнитски

Няма информация за имената в новия лист „ Магнитски ". Това сподели посланикът на България в Съединените американски щати Н.Пр. Георги Панайотов пред NOVA.

" Малка част от републиканците и демократите се опълчват на помощта за Украйна. В края на краищата пакетът от 60 милиарда $ ще бъде възложен ", уточни той.

„ Американският президент Джо Байдън стартира обръщението си към нацията с тематиката за Украйна, тъй като, говорейки за войната, постоянно стигаме до желанието за независимост от непозната власт. Това е доста надълбоко вплетено в ДНК-то на Съединени американски щати ", изясни той.

Панайотов уточни, че в Конгреса има доста изрично болшинство в интерес на даването на военна помощ за Украйна. „ Това не се случва, тъй като редица въпроси се употребяват в предизборната акция и от републиканци, и от демократи. Помощта за Украйна се закачи за казуса с миграцията. Около 10 000 незаконни мигранти влизат в Щатите всекидневно. Поради тази причина са конфликтите в Конгреса, само че когато Байдън сподели, че страната ще продължи с помощта, беше приветстван и от двете партии ", разяснява посланикът на България в Съединени американски щати.

По думите му няма информация за имената в новия лист „ Магнитски ". „ Съединени американски щати не разискват с никого и не координират с никого решенията си. Те вземат решение какво да вършат безусловно суверенно ", съобщи Панайотов. И добави, че когато страната ни покрие критериите, ще бъдат отстранени визите до Щатите.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР