Няма Илиян, няма Супергерои - това беше краткият коментар на

...
Няма Илиян, няма Супергерои - това беше краткият коментар на
Коментари Харесай

Няма скрито-покрито: Илиян избухна след Игри на волята

" Няма Илиян, няма " Супергерои " - това беше късият коментар на Илиян след последните събития в " Игри на волята ", при които синьото племе се разпадна, а останалите в него членове бяха " разграбени " от другите две племена.

Ако сте пропуснали, точно Мани и Фейгин извършиха проекта, който имаше така наречен " Света Троица " - да саботират борбата и по този начин " Супергероите " да останат в предишното. Двете участнички съумяха да скрият елементи от пъзела по трасето, което на процедура направи невероятно нареждането на пъзела и даде добра преднина на Непобедимите, които приключиха втори.

И до момента в който някои назовават с какви ли не прилагателни Мани и Фейгин за действието им, то Илиян има напълно друга версия за събитията, които се случиха в негово неявяване. 

" Това го усещам и като моя победа. Много щеше да ме е гняв, в случай че проектът не беше изпълнен. Изискваше се доста храброст, беше най-адекватното нещо, което можеше да създадат, с цел да се запазят ", съобщи той.

В сторитата си той показа мнението и на Туджаров от предишния сезон на шоуто.

" Да имаш смелостта да направиш подобен огромен ход не е за всеки. Евала, девойки! Много пъти е било премисляно през сезоните, само че за първи път някой в действителност го прави ", написа той. 

Илиян показа и мнението на собствен почитател. " Истината е, че на стратегическия ход на Мани и Алекс се надяваха всички, само че никой нямаше смелостта да го направи. Реално всички облажиха от него и отидоха, където желаят ", написа vbox7.
          Вижте тази обява в Instagram.                      

 В персоналния си профил Мирела направи на пух и прахуляк Мани и Фейгин, като искрено им се присмя. Брюнетката даже пусна стори с видео фрагменти от самата игра, съпроводени от много подигравателен коментар.

 
          Вижте тази обява в Instagram.                      

Дали Мани и Фейгин не престават да са фаворитки за огромната премия за някои, следва да разберем, само че след сходен гаф - като това да скриеш елементи от пъзела по трасето и по този начин да дадеш сигурна преднина на тима си, надали ще им е елементарно да задържат зрителското утвърждение. И въпреки всичко, такова сигурно не липсва, може да бъдете уверени в това.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР