Няма “химическа формула, събрала ПП и ГЕРБ, просто България бе

...
Няма “химическа формула, събрала ПП и ГЕРБ, просто България бе
Коментари Харесай

След ротацията Денков се връща в МОН

Няма “химическа ” формула, събрала Политическа партия и ГЕРБ, просто България бе изгубила пътя си. Това споделя в изявление за „ 24 часа “ министър председателят акад. Николай Денков.

Този съюз докара стомашни киселини на някои, само че въпросът за преяждане с власт би трябвало да е в другата посока – хиляди са освободени по време на служебното ръководство единствено за 1 година, уточни той.

Денков сподели, че пред държавното управление има към 500 задания. Хоризонтът ни не зависи от локалните избори.

Не желая напрежение с президентството, безапелационен е министър председателят

Той уточни, че след ротацията, когато Мария Габриел стане министър председател, евентуално ще се върне в МОН. Причината е, че има много промени, които би трябвало да се ускорят.

Според Денков би трябвало деликатно да създадем прехода от съветски към неруски нефт. “Лукойл ” са длъжни да заплащат 40% налог, който отива за заплати, пенсии и обучение, уточни той.

Премиерът предизвести, че може да загубим 1,6 милиарда лева от Европейски Съюз, в случай че не се разберем със синдикатите за затварянето на въглищните централи

Колкото до войната в Украйна, министър председателят е безапелационен, че никой агресор няма да нападне страна – член на НАТО

Всяка рецензия на Борисов към държавното управление е рецензия и към хората, номинирани и утвърдени от ГЕРБ, сподели още Денков.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР