Няма ГЕРБ без Бойко, категоричен бе пред БНР депутатът Георги

...
Няма ГЕРБ без Бойко, категоричен бе пред БНР депутатът Георги
Коментари Харесай

Георги Марков: Борисов да внимава с „вентилаторите“ в ГЕРБ

" Няма ГЕРБ без Бойко ", безапелационен бе пред БНР депутатът Георги Марков. " Най-лошата обстановка, в която Бойко може да попадне, е водач на опозицията. Да си пуши пурата и да им вика - " правете кворума, управлявайте, да ви видя ". Натам отива работата, да се играе 2013 година ", добави националният представител от ГЕРБ.

Според Марков в " ГЕРБ е направена двойна неточност - Борисов изгони Цветанов и Цветанов приказва против ГЕРБ ". " Беше неточност Борисов да изгони Цветанов ", твърди той.

БМарков назова " вентилатори " хората, които неправилно поучават Борисов и предизвести, че " с вентилацията би трябвало да се внимава ".

" Ако обстановката наложи, президентът може да промени датата на изборите, само че в границите на конституционния период - два месеца след привършване на работата на Народното събрание ". По думите му " Българска социалистическа партия ще загуби тези избори, тъй като ги загуби още 2017 година ".

" ГЕРБ влезе в новото Народно заседание и споделя, че ще внесе предложение за мажоритарни избори. Българска социалистическа партия не се потруди да направи разбор и да реши дали да не изненада ГЕРБ, като гласоподава за този закон. Ако бяха дали своят вот и в случай че изборите на 4 април бяха мажоритарни, ГЕРБ щяха да са в сложна обстановка... Ще имаме серия от избори, партиите са слаби ".

В предаването " Политически НЕкоректно " Марков добави: " Непрекъснато се занимаваме с всичко друго, само че не и с характера на изборната система. Затова ще се събудим с един слаб парламент, който няма да сътвори държавно управление ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР