Няма формула, с която да измериш колко успешна е връзката

...
Няма формула, с която да измериш колко успешна е връзката
Коментари Харесай

Връзка без секс – какво да правиш сега?

Няма формула, с която да измериш какъв брой сполучлива е връзката ти, тъй като във взаимоотношенията сред хората всичко е доста субективно. Има обаче истини, които са годни са множеството хора. А когато приказваме за неналичието на секс в една връзка, склонни сме да имаме вяра, че евентуално има проблем, който би трябвало да се позволи.
Първо дано разгледаме стадиите, през които съвсем всяка една връзка минава:
 Какво се случва, в случай че не вършим секс 1 година? Какво се случва, в случай че не вършим секс 1 година?
На този въпрос може да ни отговори Рийма Зейман - писателка, актриса и наставник, която взема решение да види какво ще се случи, в случай че съблюдава една...
1. Навсякъде и когато и да е – това е времето при започване на всяка връзка, в което влюбените не могат да се наситят един на различен. Тогава няма значение къде ще се отдадат на пристрастености, нито кога, нито премислят и разискват по кое време това да се случи. Всичко е въпрос на пристрастеност, а мястото е без никакво значение.
2. В спалнята и по график – вторият стадий от всяка връзка най-често минава в спалнята и то съвсем по график. Двойката се схваща от деня за вечерта, сексът съвсем постоянно е в спалнята и евентуално не е изключително разнороден, както е бил първоначално.
3. Липсата на секс – това е и третият стадий, който никоя двойка не си пожелава, само че постоянно настава и подобен миг. С времето двамата се убеждават, че е обикновено да вършат секс един път месечно, въпреки всичко са дружно толкоз време, и не си признават обстоятелството, че имат сериозен проблем.
Ето няколко аргументи, заради които сексът в една двойка понижава:
1. Един от двамата е напълнял фрапантно или е престанал да се грижи за себе си – без секси долни дрехи, без усърдие в леглото и лека незаинтересованост към личния си външен тип.
 Знаете ли какво е секс поза 77? Знаете ли какво е секс поза 77?
Нямaтe нуждa oт aкрoбaтични умeния зa тaзи любимa нa мнoзинa ceкc пoзa! Въпрeки чe пoзa 69 e мoжe би нaй-пoпулярнaтa и извecтнa, зaщoтo...
2. Има недоразумение или проблеми във връзката, които пречат на двойката да се отпусне. И не приказваме единствено за битови проблеми, а и за по-големи разлики като това дали единият желае брак, деца, а другият – не.
3. Има нов човек, който лишава цялата сила на единия сътрудник и той утолява пристрастеността си на друго място.
4. Няма задоволително многообразие в секса и той към този момент не е толкоз забавен. Еднообразието в дейностите, местата и даже дните, в които една двойка прави секс, могат да убият тотално желанието за фамилиарност.
5. Няма диалози денем, които да предизвикат дейности през нощта – или другояче казано, не трябва да допускате флиртът и закачките да престанат, без значение какъв брой време сте дружно.6
6. Никой не поема самодейността, а чака другия да се сети. Това е постоянно срещан проблем и решението е просто да бъдете по-активни и да покажете на другия човек, че ви липсва.
 Как да предизвикаш шанса си в любовта? Как да предизвикаш шанса си в любовта?
Има хора, за които любовта идва като подарък от ориста и не би трябвало да вършат нищо, с цел да го получат. Има и такива, които постоянно се боря...
Каквито и проблеми да имате в персоналния живот, няма нищо, което не може да се поправи. Бъдете оптимисти, поработете върху 6-те точки, които ви посочихме нагоре и доста скоро ще видите разликата в интимните ви връзки.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР