Няма дума, зад която не заставам, каза съпредседателят на ПП

...
Няма дума, зад която не заставам, каза съпредседателят на ПП
Коментари Харесай

Асен Василев с първи коментар след изтеклия запис

Няма дума, зад която не стоя, сподели съпредседателят на Природен парк

„ Ситуацията е, че всеки има ясни позиции, които са много разнообразни. За да тръгне страната и да има държавно управление, предложихме кабинет на малцинството още преди първия мандат. След това направихме отстъпка. 4-часовият ресурс всички би трябвало да го чуят, с цел да видят, че няма коалиция, няма сделки и това е тежко решение – да приемем човек от ГЕРБ, с цел да тръгне страната. На този запис няма нито една дума, зад която не бих застанал ”. Това съобщи съпредседателят на Природен парк Асен Василев пред NOVA. 

„ Отрязани са избрани елементи от мои изявления – като това за съгласуването на службите или че би трябвало да се създадат промени в държавната администрация. Абсолютно стоя зад тези си думи. Това са думи, които съм казвал на гласоподавателите ”, сподели Василев.

Той уточни, че учен Николай Денков е оторизиран да води тези договаряния, дружно с Мария Габриел от другата страна и те ще продължат, когато могат.
„ Властта за нас не е самоцел. Властта е, с цел да могат да се свършат потребни неща за страната – Еврозоната, Шенген, разчистване на
правосъдната система ”, сподели Василев.

От записите, съгласно него, не излиза нещо, което не се е знаело от гласоподавателите, или от ГЕРБ.

„ Цялата мелодрама, която се пробва да се развие към това нещо, може би е за да се извади някакво преимущество в преговорния развой ”, сподели Василев.

Запитан дали би трябвало да се промени ротацията и Мария Габриел да е министър председател в първите 9 месеца, Василев сподели, че персоналното му мнение е, че не би трябвало.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg