„Няма достатъчно думи, с които да опиша работата в „Откраднат

...
„Няма достатъчно думи, с които да опиша работата в „Откраднат
Коментари Харесай

Неда Спасова: Ситуацията около Кая в Откраднат живот ще се промени

„ Няма задоволително думи, с които да опиша работата в „ Откраднат живот “ и прелестните връзки с актьорите. Дали обичам Кая?

Налага се да я одобрявам, даже и когато не я разбирам. Имаме много общи неща в биографията, макар че тя е импулсивна и буйна, а аз обмислям по какъв начин да постъпя “, описа актрисата Неда Спасова в „ На кафе “.

Неда Спасова е родена на 19.02.1992 година във Враца. През 2014 година приключва НАТФИЗ „ Кръстьо Сарафов”, компетентност „ Актьорство за трагичен театър” в класа на проф. Маргарита Младенова. От началото на 2018 година е част от трупата на Театър "София ".

Участва в редица спектакли. Нашумява с ролята си във кино лентата „ Дамасцена”, реж. Тодор Анастасов (в ролята на Царицата на розите) и сериала "Откраднат живот " (в ролята на Кая Райкова).

Има номинация Икар 2018 в категория „ Дебют” и номинация АСКЕЕР 2018 в категория "Изгряваща звезда " за ролята си на Варвара Петровна в „ Бесове” по Ф. М. Достоевски (реж. Иван Добчев, Театрална работилница „ Сфумато”).

„ Ситуацията към Кая ще се раздвижи, тъй като героят на Владо Карамазов се връща напълно скоро “, заяви новината актрисата от хитовия български медицински сериал.
Сред другите занимателни истории от снимачната площадка бяха сцените с номера, които Кая и Христо правеха в болничното заведение през миналия сезон.

„ Трябваше да полеем Марта Вачкова с голямо количество вода и по тази причина сцената трябваше да се снима единствено един път с две камери. Почти се разсмях, само че съумях да се сдържа – Марта отигра сцената доста професионално “, добави актрисата, която играе ролята на сестра Кая Райкова.

Сред идните задължения Неда описа и за присъединяване си в новата режисура в спектакъл „ София “, която носи името „ Съгласие “. Премиерата на представлението, в което актрисата играе дружно с друга звезда от „ Откраднат живот “ – Ирина Митева, ще бъде на 28 март.

Какво ще се случи сред Кая и Христо в новите епизоди на „ Откраднат живот: Любовта лекува “ от вторник до четвъртък в 20:00ч. по NOVA.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР