Няма досега случай на протестиращи, които са искали нещо от

...
Няма досега случай на протестиращи, които са искали нещо от
Коментари Харесай

Борисов: Няма случай, когато протестиращи са предлагали нещо и не са били изслушани

Няма до момента случай на протестиращи, които са желали нещо от държавното управление и да са предложили нещо, да не е била извършена среща с тях, да не са били изслушани и по-късно казусът им да не е бил решен. Това сподели министър председателят Бойко Борисов пред публицисти при посещаване в манастирския комплекс „ Св. Йоан Предтеча” в Кърджали.

Цитиран от " Фокус, той изясни, че с коментара си, че мафията се пробва да смъкна държавното управление не е имал поради, че всички участници в митингите са част от нея.

„ Вие взимате едно изречение. Винаги съм заявявал, че почитам митингите на хората. Безспорно е, че тези, които къртиха София и хвърлиха бомби, са провокатори. Безспорно е, че има платени измежду тях. Едните не би трябвало да се смесват с другите. Към едните изпитвам голямо почитание, както постоянно до момента, към другите - злост, която в никакъв случай няма да спре. Нека да чуем по какъв начин желаят да ръководят, а не да демонстрират бесилки и ковчези ", уточни министър-председателят.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР