Няма домакиня, която да не изпитва ужас само при мисълта,

...
Няма домакиня, която да не изпитва ужас само при мисълта,
Коментари Харесай

Домашен трик за лесно почистване на плочките в банята

Няма стопанка, която да не изпитва смут единствено при мисълта, че би трябвало да търка до искра плочките вкъщи и най-много в банята, където хигиената е извънредно значима. По традиция най-замърсените места са в кухнята, банята, както и плочките около входната врата, които елементарно се замърсяват и събират всевъзможни бактерии.

Но умерено може да забравите за търкането до лудост, което може да докара до рани и алергични реакции по сензитивната кожа на ръцете от мощните препарати.. Има превъзходен, бърз, елементарен и пестелив метод за изработката на екологично чист препарат, с който ще може да почистите плочките вкъщи без съвсем никакви старания, поучава jenata.blitz.bg.

Необходими артикули:
3 стръка розмарин
5 капки етерично масло от чаено дърво
1 литър вода

Начин на подготвяне:

Изсипете водата в тенджера. Към нея прибавете пресния розмарин. Сложете водата на котлона, с цел да заври, след което я премахнете от там. Оставете я да се охлади и към нея прибавете 5 капки етерично масло от чаено дърво.

Изсипете разтвора в съд с херметическо затваряне и съхранявайте продукта на изсъхнало и ветровито място.

Използвайте препарата като естествено средство за разчистване на плочките в кухнята и банята. Ще се очаровате от невероятния мирис, който остава след неговата приложимост.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР