Няма Джаро, няма Маро! Звездите от сериала Под прикритие ще

...
Няма Джаро, няма Маро! Звездите от сериала Под прикритие ще
Коментари Харесай

Бандитите от "Под прикритие" се събират след 4 години

" Няма Джаро, няма Маро "! Звездите от сериала " Под прикритие " ще се качат на една сцена за пръв път от 4 години. Те ще бъдат посетители на фестивала Aniventure Comic Con в София на 14 и 15 септември. Четири години след последната им поява на една сцена гангстерите на българския екран ще се съберат на 15 септември. За няколко часа почитателите на " Под прикритие " ще могат да се върнат в ъндърграунда и да се срещнат персонално с Джаро (Михаил Билалов), Куката (Мариан Вълев), Иво Андонов (Захари Бахаров) и Косъма (Александър Сано). 

Фестивалът към този момент разгласи на уеб страницата си цялостната стратегия за двата дни, която включва задгранични посетители, артисти от международно нашумели филми и сериали ( " Игра на тронове " ), комикс актьори, куп панели и занимания. Мястото е столичният " Интер експо център ". 

Главната сцена на ACC ще приветства и два нови български кино лентата. На 14-и Александър Алексиев (познат от " Възвишение ", " Откраднат живот " ) и Яна Титова (сценарист и режисьор) ще показват " Доза благополучие ". В основата на кино лентата стои същинската история на журналистката Весела Тотева, нейните борби с дрогата и търсенето на щастието през 90-те. Филмът излиза на екран на 8 ноември, а в актьорския състав са още Димитър Николов, Валентина Каролева (дебют), Иван Бърнев, Ирмена Чичикова, Силвия Лулчева и Васил Бинев. 

И нова българска екшън-комедия ще бъде показана на форума от своя актьорски състав. Зад " Диви и щастливи " застават Яна Маринова, Луиза Григорова-Макариева, Александър Сано и режисьорът Мартин Макариев. Филмът ще е по екраните от 29 ноември.
 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР