Няма дете или поне ние не сме срещали такова, което

...
Няма дете или поне ние не сме срещали такова, което
Коментари Харесай

Животът с деца: 16 НЕВИННИ детски бели, които ще ви накрат да се усмихнете

Няма дете или най-малко ние не сме срещали такова, което да не обича да прави бели, изключително в случай че това значи да надхитри възрастните.

Ако това е някаква разтуха, то е добре да знаете, че съгласно редица изследвания, децата, които нарушават разпоредбите, обикновено имат по-висок приход и са по-успешни като възрастни.

В края на краищата, белите и непослушанието са ранен белег на храброст, кураж, самонадеяност и просветеност. Трябва да признаем, че се желае огромна доза креативност, с цел да могат мъниците ловко да възнамеряват своите палави дейности и сполучливо да се опълчват на инструкциите на родителите си без това да докара до в действителност съществени последици. И макар че доста постоянно ни изкарва отвън нерви, животът с палави деца постоянно е трогателен, тъй като в никакъв случай не можем да предположим какво можем да чакаме от всеки нов ден, в който разделяме покрива си с хитри калпазани.

Предвид обстоятелството, че сме единствено странични наблюдаващи на обстановките в галерията ни през днешния ден, не можем да скрием, че сме в действителност очаровани от безграничното въображение, което имат някои деца. Представяме ви 16 обстановки, в които родителите са останали откровено комплицирани и изцяло безмълвни, " посредством " на белите на своите непослушни, дребни наследници.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР