Няма дефиниция какво е споделено пътуване, това е термин, наложен

...
Няма дефиниция какво е споделено пътуване, това е термин, наложен
Коментари Харесай

Депутати от ГЕРБ и БСП в спор за нерегламентирания превоз и споделеното пътуване

Няма формулировка какво е споделено пътешестване, това е термин, натрапен в практиката. Криминализирането на нерегламентирания транспорт на пасажери няма да засегне споделеното пътешестване. Трябва да се уточняват текстовете. Това съобщи пред Българска национална телевизия зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ.

"Нерегламентирания транспорт основават проблеми в бранша. Има хиляди инспекции, само че едвам десетки осъдени. Липсата на законови дефиниции довежда до неясности за използване на закона ", сподели по тематиката депутатът от Българска социалистическа партия Иван Иванов.

"Предлагаме необятна социална полемика по въпроса ", разкри националният представител от левицата.

"Лобистки ползи няма в обстановката. Трябва да пристъпим към дейности и надзор на превоза ", заяви депутатът от ГЕРБ.

България остана една от най-малкото страни без правилник за фигурата на "вечния дебитор ". По-големият проблем е да се откри баланс сред ползите на длъжниците, разкри Ципов.



"ГЕРБ вършат втори опит да решат казуса с "вечните длъжници ". Подкрепяме първична крачка на десницата ", разкри Иванов от Българска социалистическа партия.

По мотив пандемията от ковид, депутатът от ГЕРБ съобщи, че обстановката не се изпуска. "Проблем с медиците има освен нашата страна ", разяснява.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР