Няма държава, която да е бронирана от атентати и тероризъм.

...
Няма държава, която да е бронирана от атентати и тероризъм.
Коментари Харесай

Славчо Велков разнищи взрива в Манхатън: Обетован остров ли е България и заплашена ли е от тероризъм Америка по Коледа?

Няма страна, която да е бронирана от атентати и тероризъм. Америка чака да бъде осъдена и това може да се случи по Коледа. Помните Кербала, което се случи и на нашия контингент на този празник. Това съобщи аленият народен представител Славчо Велков пред Би Ти Ви.

България също не е обетован остров, ние сме част от съюза и системата, която противодейства на тероризма, уточни той. Депутатът и специалист по тероризъм посъветва хората да бъдат деликатни без да прекаляват, написа Пик. 

По това, което се внушаваше, че съм в спор на ползи с НДК, защото синът ми е в борда на шефовете, желая да кажа, че системата за сигурност за европредседателството не е на равнището на актуалните условия, изключително в частта киберзащита и запазване на сигурността. Все още не виждам антитерористичните загради към региона на постройката, в която сме сега, такива, каквито има на " Московска ". Не виждам и ограничения към 21-те хотела, където ще отсядат делегатите, разяснява Славчо Велков. Смятам, че не е направено нищо за киберзащитата. Как ще се прибират делегатите по хотелите - техните мобилни средства, компютри, преносими компютри. От тях ще може да се източва информация, счита Велков. Казвам ви го, тъй като съм угрижен, а не тъй като съм от Българска социалистическа партия. Не желая поради безхаберието на някого да вървя да различавам тялото на сина си, уточни Велков. 

По настояването на Съединени американски щати да реалокира посолството си в Йерусалим, специалистът уточни, че това не е игра с огъня, а наливане на масло в огъня. Израело-палестинският спор е спорът, който пали фитила в района. Това ще се отрази в целия район. Всички американски президенти преподписват това отсрочване на пренасяне на американското посолство. Всички признават източен Йерусалим за окупирана палестинска територия. В тази точка на шупване в Близкия Изток това ще изостри и връзките сред Съединени американски щати и арабските страни, счита специалистът. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР