Няма данни за пострадали български граждани при наводнението в Дубай,

...
Няма данни за пострадали български граждани при наводнението в Дубай,
Коментари Харесай

Дубай е наводнен, няма пострадали българи

Няма данни за потърпевши български жители при наводнението в Дубай, Обединени арабски емирства. Няма риск за живота и здравето на жителите, както и нужда от евакуация, заяви пресцентърът на Министерство на външните работи.

Пътната конюнктура в града е комплицирана. В региона на летище Дубай (DXB) има тапи поради отводнителната активност. Към момента ситуацията на летището е нормализирана, като има минимални закъснения в графика на полетите.

От Министерство на външните работи предлагат на пътуващите от летище Дубай да се осведомят за настоящата конюнктура от формалната му интернет страница: http://www.dubaiairports.ae
Също по този начин предлагаме пътуващите да се явяват за чекиране по-рано от нормалните 2 часа. Няма данни за отсрочени полети от и до София, показват от Министерство на външните работи.

Информират още, че генералното консулство на България в Дубай работи и е готово да окаже подпомагане на бедстващи български жители. При нужда от помощ, сънародниците ни могат да се свържат с генералното консулство на следните телефони: +971 43 442 419, +971 43 442 341.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР