Няма данни за насилствена смърт при 20-годишния Георги от Севилево,

...
Няма данни за насилствена смърт при 20-годишния Георги от Севилево,
Коментари Харесай

Хипотеза: Хипотермия е най-вероятната причина за смъртта на Гошо

Няма данни за насилствена гибел при 20-годишния Георги от Севилево, липсващ при започване на юни. Момчето, което е било с изразена умствена назадничавост, най-вероятно е умряло от хипотермия, сподели за " 24 часа " окръжният прокурор на Габрово Милчо Генжов.

" Това е заключението на правосъдния доктор по изпратени му фотоси от огледа, тъй като е в болнични. Причината за гибелта ще стане известна на следващия ден, когато доктор Янко Колев ще извърши аутопсия. Тялото е в напреднал етап на разлагане ", посочи Генжов. По случая обаче е формирано досъдебно произвеждане за ликвидиране и се следи от окръжната прокуратура.

Заради положението му на безпомощност в фамилията на Гошо правели организация някой да го наглежда непрекъснато. Във съдбовния 7 юни Георги е бил дружно с татко си в село Сенник. Къщата им се намира тъкмо до гората, към която се е отправил самият той. Бащата потегля след него, само че за жалост не съумява да го настигне. На другия ден е видян към 17:00 часа на разклона за село Хирево и село Градница, на към 15 км от вкъщи си. Мъж го е видял посред полето, взел го с колата си и го закарал до Хирево, с цел да е най-малко в обитаемо място. Майката го е оповестила за търсене в полицията на 9 юни.

Полиция, близки, другари и доброволци не стопираха да обхождат селата и горите, до момента в който в неделя не са се натъкнали на тялото на момчето в шубраци в землището на Хирево.

" С голяма болежка ви оповестявам, че Гошето е открит, за жалост не жив. Бог да избави душата му! Благодаря на всички, който помагаха! ", заяви близка на младежа във фейсбук.

Засега не може да се каже по кое време е настъпила гибелта, само че положението на натрупа приказва, че гибелта е настъпила малко след изгубването на Гошо.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР