Няма данни за насилие или наркотици като причина за смъртта

...
Няма данни за насилие или наркотици като причина за смъртта
Коментари Харесай

Смъртта на 17-годишното момиче не е причинена от наркотици или насилие

Няма данни за принуждение или опиати като причина за гибелта на 17-годишната Анайс Ангелова, която умря предходната вечер в столично учебно заведение, съобщи bTV.
Все още не е ясна точната причина за трагичния случай.

От полицията показват, че момичето е имало остаряло заболяване. В гимназията по туризъм в Банкя, където Анайс е учила, нямат информация за това.

Тя е била дружно със свои другари и с брат си в двора на квартално учебно заведение в ж. к. " Люлин ", когато й е прилошало и е паднала на земята. Младежите и защитата на учебното заведение са се пробвали да й окажат първа помощ, само че все пак тя е издъхнала.

Екипът на незабавната помощ е извикан към час откакто ученичката се е почувствала зле - сигналът е подаден в 20:09 ч. Медиците са пристигнали 11 минути по-късно, само че единствено са установили гибелта на момичето.

Братът се е обадил на майка им, която се е почувствала зле при типа на щерка си, и поради нея също е извикана Бърза помощ. Лекарите са се отзовали на сигнала, само че колата за спешна помощ е била посрещната с експанзия и екипът не е бил позволен да помогне на дамата.

Със съучениците на Анайс ще работят психолози, заяви министърът на образованието, само че от учебното заведение обявиха, че се оправят сами.

Аутопсията, която би трябвало са покаже аргументите за гибелта на момичето, няма да бъде подготвена до края на седмицата.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР