Няма данни на границата с Турция да не се допускат

...
Няма данни на границата с Турция да не се допускат
Коментари Харесай

Рашков: Имало е пътуващи с безплатен транспорт от Турция

Няма данни на границата с Турция да не се позволяват рейсове. Имаше затруднение във влизането в страната преди дни. Този проблем беше хладнокръвен. Става проблем за контрабанда и с изключение на. Дали са пътували за избори, или други цели, ще би трябвало да проверим.

Това заяви вицепремиерът и вътрешен министър Бойко Рашков, откогато гласоподава на втори тур на президентските избори. Думите му бяха по повод зародилото напрежение измежду Турция и страната ни заради инспекции на рейсове по границата. "

Данните сочат, че някои са употребили безплатен транспорт - не знам кой обезпечава такива безплатни обеди или вечери, остават в сянката като нашите строители по автомагистралите. Очевидно има определена цел, която се съпътства от други цели - една противозаконна контрабандна търговия ", добави вътрешният министър.

Той подчертава, че има много позитивна връзка с турския си помощник и с посланика на Анкара у нас, като е убеден, че „ въпросите от последните дни ще отшумят ". Рашков увери, че няма да допусне манифестации да попречват свободното придвижване. "

Изборният ден започва и протича изцяло нормално и изцяло умерено, както би трябвало да е, настрана от някои мрачни прогнози, които някои хора вършат по политическа линия ", регистрира той.

На въпрос в действителност ли се провеждат профилирани акции, вицепремиерът даде отговор, че медиите ще бъдат известени, когато има съответни резултати. "

Гласувах за по-добрия кандидат. Гласувах за опитва, който е по този метод необходим в този момент на нашата страна. Трябва да вземем ограничавания за ускорено насърчаване. За задачата ни би трябвало доказан шеф. Ръководител с опит, нямаме време за опити ", показа Бойко Рашков.

" Като министър на вътрешните работи мога да кажа, че искам да победи оня кандидат, за който няма никакво съмнение за връзка със структури, които доста дълго време влияеха върху нашето обществено и икономическо насърчаване и в този миг пробват още един път да поддържат кандидат, който са издигнали за поста държавен глава на България. Надявам се, че жителите вършат сходни оценки и ще вземат най-правилното решение ", добави той.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР