Няма да влизаме в компромати и битки. Само преди няколко

...
Няма да влизаме в компромати и битки. Само преди няколко
Коментари Харесай

ГЕРБ: Готви се нещо гнусно, ние няма да влизаме в компромати и битки

" Няма да влизаме в компромати и борби. Само преди няколко дни, ние за следващ път се убедихме, че се готви нещо гнусно, нещо неточно и нещо безусловно несъвместимо с воденето на акция. Това нещо не се случва за първи. Но ние не сме част от тази война. ГЕРБ в тази акция взе участие положително. Ние за следващ път показахме, че работим за интереса на българските жители и развиването на българските общини ", сподели ръководителят на предизборния щаб на ГЕРБ Цветомир Паунов.

" Почти на всички места ГЕРБ е първа политическа мощ. Колегите от Българска социалистическа партия не вършат разлика сред победа и загуба. Българска социалистическа партия е на второ място, а ГЕРБ преди всичко. Ние вършим доста сериозен разбор на нашето показване. Анализираме позволените неточности и си вадим поука от това. Надяваме се същото да вършат и Българска социалистическа партия - това ще бъде потребно и за политическата система. Създаването на легенди и дискредитирането на изборния развой ще бъде загуба за всички нас - за партиите, хората и медиите. За госпожа Манолова ще кажа едно изречение - ние цяла кампаняи следим изявите й. Нейният пресцентър оповестява всеки ден за срещите й, даже и с трима жители. Единственото място, където нямаше прессъобщение, беше Волуяк, а известието беше публикувано едвам през днешния ден след серия от въпроси. Надяваме се изборите да бъдат почтени и хората да кажат кой желае да ги ръководи ", добави Тома Биков.

" Неделя вечерта ще се вършат анализите. Опитвахме се да убеждаваме жителите в качествата на нашите претенденти, преимуществото на стратегиите, които са създадени. Не сме водили ГМО акция, не сме употребявали неполитически причини. Не ни е било цел и приоритет да маскарим другия ", съобщи вицепремиерът Томислав Дончев.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР