Няма да вкараме Възраждане в управлението и няма да има

...
Няма да вкараме Възраждане в управлението и няма да има
Коментари Харесай

Биков: Няма да вкараме „Възраждане” в управлението. ПП са радикализирана левица

Няма да вкараме „ Възраждане " в ръководството и няма да има такава коалиция, за каквато опозицията си мечтае. Не е време нито за игри, нито за закачки. Това сподели политикът от ГЕРБ-СДС Тома Биков. Той изясни, че ще се положат оптимални старания, с цел да има кабинет с първия мандат, опция е и държавно управление на малцинството.

„ Казахме още първоначално, че ще поставим всички старания да има държавно управление. Аз не виждам чисто интелектуален капацитет в част от останалите обединения, с цел да има някакво съответно ръководство на страната ", добави той.

По думите на Биков последващи избори значат още по-сложна обстановка. „ Тогава затъваме в рецесията и вървим към разпад на политическата система ", акцентира политикът. След свалянето на кабинета „ Петков " е можело да не се върви на предварителен избор, в случай че Кирил Петков и Асен Василев не са били министър председатели, както предложили от Има Такъв Народ, счита политикът.

Лично за себе си той беше безапелационен, че няма да поддържа кабинет на „ Продължаваме Промяната ". „ Не знам партийната позиция. Тези хора са некомпетентни. Те са безусловно сбъркани и те не би трябвало да ръководят страната. Политическа партия е една радикализирана левица. Тези хора би трябвало да бъдат въдворени с усмирителна риза за известно време, с цел да се успокоят и да почнат да бъдат потребни ", сподели още депутатът в 47-ото Народно събрание.

Биков посочи, че не са предложили ръководство на Политическа партия, а диалог. „ Те са втора политическа мощ. Реализирането на кабинет с втория мандат постоянно е злощастно. С третия може и да се сътвори държавно управление, само че то няма да е проевропейско или антикризисно. То ще бъде компромисно, нещо за зимата, за пролетта. Ние не предлагаме това, а с нашия мандат желаеме да се реализира проевропейско и антикризисно ръководство ", изясни той.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР