Няма да участваме в коалиционно правителство с и . Това

...
Няма да участваме в коалиционно правителство с и . Това
Коментари Харесай

Христо Иванов разкри ще влезе ли ДБ в коалиция с ГЕРБ и ДПС


Няма да участваме в съдружно държавно управление с и. Това разгласи съпредседателят на " " Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския в предаването " Лице в лице " по БТВ.

Ако ключът за ръководство е в нас, то е, тъй като ние отчитаме действителностите. Управление с и е невероятно не тъй като на мен не ми харесва или тъй като ние не можем да се прежалим, а тъй като сходно ръководство ще изкара хората на улицата. То не е рецепта на стабилизация, а за дестабилизация на страната Само ще задълбочим политическата рецесия, а няма да я разгадаем. Това ще дестабилизира страната, това не е излаз. Ние в такова нещо няма да участваме, съобщи Иванов.

Преди време им споделих, че нямат проект за ръководство, не се трансформира корупционния модел за ръководство на страната,който не е основан от тях, само че който разцъфтя по времето на,. Е не споделиха и дума по този въпрос, Сега те могат да видят своята изолираност, би трябвало да поемат отговорността си за свалянето на държавното управление. Видя се, че те нямат проект. Сега дано да създадат ръководство с и Възраждане, да забележим по какъв начин ще им се получи, уточни съпредседателят на Демократична България.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР