Няма да участвам в предизборна кампания. Аз съм експерт в

...
Няма да участвам в предизборна кампания. Аз съм експерт в
Коментари Харесай

Шалапатова: Няма да участвам в предизборна кампания

" Няма да вземам участие в предизборна акция. Аз съм специалист в обществената политика и бих желала да остана партийно необвързана. В бъдеще постоянно мога да бъда потребна на всяка партия, която получи доверието на хората и има ясна визия, че качеството на живот в България би трябвало да бъде в центъра на всяка една политика ",  каза пред бТВ някогашният министър на труда и обществената политика.

Тя показа, че в границите на целия ѝ мандат е била изрично подложена на критика, че няма достатъчн административен опит. 

" Чувах тези рецензии от най-различни страни. Например в първите изявления във връзка моето назначение на никое място не се отдаде значение на това, че аз имам научна активност обвързвана с ранното детското развиване. Не се отдаде факт, че от близо 30 години съм в обществената система ", добави Шалапатова.

По думите ѝ системата в Министерството на труда и обществената политика е извънредно неработеща.

" Системата не действа. Структурите са неработещи ", изясни тя.

" Редовно се срещах с премиера и вицепремиера, за противоположна връзка за и оценка на това, което върша. В нито една от тези срещи аз не чух рецензия по отношение на задачите, които аз преследвах ", добави Шалапатова. 

" Качеството на живот на хората е ниско. Имаме изключителна висока беднотия на децата. Огромен брой деца живеят в материално лишаване. Ние имаме съществено вложение от нашите налози като жители в помощи, които нито са целенасочени, нито са основани на задълбочена оценка на самостоятелните потребности на хората ", изясни някогашният министър на труда и обществената политика.  

 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР