Няма да свалим картите и да играем играта на ГЕРБ,

...
Няма да свалим картите и да играем играта на ГЕРБ,
Коментари Харесай

Андрей Гюров: Няма да свалим картите и да играем играта на ГЕРБ

Няма да свалим картите и да играем играта на ГЕРБ, сподели през днешния ден пред " Нова телевизия " Андрей Гюров от " Демократична България - Продължаваме промяната ". Той даде да се разбере, че групировката няма да показа до неделя лист на Министерски съвет,.

" Няма да позволим да бъдем притискани за втория мандат. Поставянето на ултиматуми не оказва помощ за решение на обстановката ", добави Гюров.

Той посочи, че новата коалиция осъзнава, че прави стъпки, които не са удобни за техните гласоподаватели. " Има хора, обезпокоени от връщането на ГЕРБ във властта, без да са посочили, че са се трансформирали ", сподели Още Гюров.

 Николай Денков: ГЕРБ вършат опити да извлекат медийни дивиденти Николай Денков: ГЕРБ вършат опити да извлекат медийни дивиденти

В отговор на въпрос, той сподели, че контролът на един кабинет на малцинството, подкрепян от ГЕРБ ще става през Народното събрание. " в случай че държавното управление усеща, че програмата му не се поддържа от законодателната активност на Народното събрание, то може да подаде оставка. От друга страна, в случай че Народното събрание види, че признатата стратегия не се извършва, може да смъкна кабинета ", изясни Гюров.

Той акцентира, че сред първите две политически сили няма секрети договаряния. Попитан, за какво тези дни не се чуват гласовете на представителите на " Демократична България ", Гюров сподели, че обединението си има формат за взимане на решения - през председателски препоръки и национални органи. Той увери, че няма разминаване във вижданията на другите партии в обединението.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР