Няма да спрем да настояваме за проверка на данните около

...
Няма да спрем да настояваме за проверка на данните около
Коментари Харесай

Христо Иванов: Няма да спрем да настояваме за проверка на казуса „Булгартабак“

Няма да спрем да настояваме за инспекция на данните към отчета на турските служби за „ Булгартабак “, съобщи пред Frognews.bg водачът на Да, България Христо Иванов, откакто през днешния ден служащи от тютюневата компания „ непринудено “ дойдоха в София на митинг против партията.
„ Ние слязохме при хората и се опитахме да приказваме с тях. Опитахме се да им разбираем, че по никакъв метод не сме твърдели, че служащите в „ Булгартабак “ имат нещо общо с контрабандни канали. Данните за това са за притежателите на компанията, хипотетично Делян Пеевски “, изясни Иванов.
По думите му днешната демонстрация е отговор на настояването на Да,България отчетът на турските служби да бъде прегледан от българските виновни органи. Според него с последните си прояви Да,България са минали някакъв предел, защото нормално офанзивата от Пеевската машина се изчерпвала единствено с изявления в медийните му бухалки, до момента в който в този момент се е минало и във физически дейности.
Иванов добави, че Пеевски и сътрудниците му се тормозят от интернационалния отзив по проблема „ Булгартабак “, защото тематиката е значима, а въпросът за какво с години не може да се направи следствие на активността на „ Булгартабак “ стои без отговор./Фрогнюз
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР