... Няма да спра финансирането за избирането на прогресивни прокурори

...
... Няма да спра финансирането за избирането на прогресивни прокурори
Коментари Харесай

Георги Марков: Сорос призна, че определя прокурорите в САЩ

... " Няма да спра финансирането за избирането на прогресивни прокурори в Америка. " Това съобщи гръмогласно спекулантът в The Wall Street Journal. Вече 30 години поставям старания за правосъдната промяна в Съединени американски щати - похвали се изгонения от Унгария Дюри бачи/чичо Дюри от унгарски/.

В резултат на промяната взрив на тежката престъпност в Съединени американски щати и оневиняване на рецидивисти от прокурори прогресисти. Над 90 прокурори прогресисти заявиха, че няма да ползват решението на Върховния съд против абортите. Над 20 от тях са определени посредством финансиране на акцията им от Сорос. Правова страна другари.

Къде го боли дядото? Ами жали се, че вероятността тъмнокож да тръгне към пандиза е 5 пъти пъти по-голяма от тази за бял човек. Нищо, че към този момент в Америка е проблем да си бял мъж, разнороден и Християнин.

Това няма да чуете по Сорос ТВ/Нова и БТВ/. Няма да чуете и че държавното управление на Сорос в Словакия си отива, откакто подписка от Роберт Фицо за оставката му към този момент събра 350 000 подписа.

P.S. Сорос ще черпи Крум Зарков дето дал постройката на протежето му Кьовеши. Тази кака беше свалена от Конституционния съд на Румъния за корист с власт. Цяло знамение е, че Кирчовците не смениха 3 март като народен празник с 12 август-рождения ден на, Сорос.

Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР