Няма да споделя клипа, защото не искам да участвам в

...
Няма да споделя клипа, защото не искам да участвам в
Коментари Харесай

Адв. Шаркова от Пловдив: Майка ми беше общопрактикуващ лекар, представям си как агресивни хора решават да я набият

Няма да споделя клипа, тъй като не желая да вземам участие в разпространяване на видео, показващо принуждение против доктор. Майка ми беше общопрактикуващ доктор и си представям по какъв начин група нападателни хора, жертва на личното си незнание, вземат решение да я набият, тъй като си е свършила работата. Това разгласява в персоналния си Facebook профил юристът по здравно право Мария Шаркова.

Публикуваме останалата част без редакторска интервенция:

Но това видео е логически свършек на следните няколко събития, станали обществени в последните дни:

- Депутат приканва за експанзия против Парламента (Министерски съвет, МЗ) и изнасяне с краката напред на министри и депутати. Реакция няма.

- Лекар манипулира от ТВ екрана, че има X на брой умряли от ваксина като " публична информация " от Министерство на здравеопазването. Министерство на здравеопазването НЕ излиза с опровергаване към този момент 24 часа. Въпреки че това са данни за умряли след пробивни инфекции и евентуално хора с подправени документи, само че сигурно не и умряли от ваксини.

- Хора демонстративо не съблюдават откритите ограничения, само че управляващите не хаят. За сметка на това осъждат човек на отнемане от независимост, тъй като нарушил карантина, с цел да отиде до аптеката.

- Ветеринарен доктор крещи на Министъра на опазването на здравето за ш-баните ваксини, тъй като е поканен (!) на спор.

- Министър - ръководителят привиква работна група, в която да се ДЕБАТИРА въпросът за ограниченията и имунизациите, за това има ли пандемия от коронавирус и повишена смъртност в България. В страната с най-висока смъртност (ръко)пляскаме лекарите, с цел да се вършим на герои. Обикновено героизмът изчезва някъде пред интензивната зала, тъй като очите на лекаря от време на време са последното, което виждаме.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР