Няма да спазваме ограниченията за влизане в НС, нека всички

...
Няма да спазваме ограниченията за влизане в НС, нека всички
Коментари Харесай

Костадинов: Няма да спазваме ограниченията за влизане в НС, българските граждани да последват примера ни

Няма да съблюдаваме рестриктивните мерки за влизане в Народно събрание, дано всички български жители, които се усещат дискриминирани, да постъпят по същия метод. Това съобщи в ефира на „ Здравей, България” водачът на Политическа партия „ Възраждане” Костадин Костадинов.



Никой не желае кавги по тази тематика, само че зеленият документ потвърди своята неефективност. Не би трябвало да има разделяне сред българските жители по тази тематика, като това е превъзходен мотив документите да бъдат анулирани напълно. Подготвяме конституционна тъжба по този мотив, добави той.

Костадинов е безапелационен, че няма да си направи тест за влизане в постройката на Народното събрание, изясни и че не е имунизира.

Народното събрание се трансформира в някакъв цирк. Никой не може да лимитира правото ти да вървиш на работа, сподели още водачът.

Във връзка с спора сред Украйна и Русия Костадин Костадинов разяснява, че до ескалация няма да се стигне.

Кой и по какъв метод накара българското общество да се опасява и по тази тематика, макар че ясно се сподели, че спор няма да има. Не е допустимо навлизане на Русия в Украйна. Украйна даже не е член на НАТО. Този диалог у нас се инициира от хора, които желаят да потвърдят какъв брой са верноподанически пред Съединени американски щати. Това е театрална драма, сподели още той.

Костадинов е безапелационен, че гарантиране независимостта на страната ни би трябвало да се реализира само посредством български въоръжени сили.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР