Няма да спазваме ограниченията за влизане в НС, нека всички

...
Няма да спазваме ограниченията за влизане в НС, нека всички
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Няма да спазваме ограниченията за влизане в НС, българските граждани да последват примера ни

Няма да съблюдаваме рестриктивните мерки за влизане в Народно събрание, дано всички български жители, които се усещат дискриминирани, да постъпят по същия метод. Това съобщи пред водачът на Политическа партия „ Възраждане” Костадин Костадинов.

„ Никой не желае кавги по тази тематика, само че зеленият документ потвърди своята неефективност. Не би трябвало да има разделяне сред българските жители по тази тематика, като това е превъзходен мотив документите да бъдат анулирани напълно. Подготвяме конституционна тъжба по този повод”, добави той.

Костадинов е безапелационен, че няма да си направи тест за влизане в постройката на Народното събрание, изясни и че не е имунизира.

„ Народното събрание се трансформира в някакъв цирк. Никой не може да лимитира правото ти да вървиш на работа”, сподели още водачът.

Голяма част от " Възраждане " към този момент влезе в Народно събрание, без да демонстрира Коронавирус документ на входа. " Ние се борим това да отпадне за всички българи. Ще влезем, както влизаме всеки ден. Тези документи са противоконституционни ", разгласи зам.-председателят на партията Цончо Ганев.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР