Няма да си кривим душата - Даниел Петканов и Александра

...
Няма да си кривим душата - Даниел Петканов и Александра
Коментари Харесай

Любовта им няма край: Дани Петканов не може да забрави за Александра Богданска

Няма да си кривим душата - Даниел Петканов и Александра Богданска бяха една от най-симпатичните звездни двойки, която всекидневно гледахме в обществените мрежи и можехме да забележим съвсем всяка тяхна стъпка. Жалко, че нещата сред тях се развиха по този метод даже след раждането на сина им Габриел, само че това е ситуацията. 

Виж още: Сутиенът не е приоритет: Най-горещата дупара от Ловеч " разля " силиконовите си бомби на независимост

Дори след развода в изявление Алекс показа, че това е един в действителност сложен интервал за нея и към момента обича Дани, въпреки всичко любовта не изчезва за момент, само че се бори с това възприятие и е въпрос на време да излезе от кръга, в който се върти. Със сигурност и на двамата не би им било прелестно, в случай че другият откри бързо, бързо нов човек, само че и това ще стане. Сигурни сме, че още от момента, в който оповестиха обществено раздялата си, мъжете незабавно са нападнали красивата инфлуенсърка. 

Виж още: Романтиката им отива: Венелин Кондаков сподели на какво е кадърен за Ина Гаярди

Лудият кореспондент продължава да се занимава с инфлуенсърската си кариера. В момента той се намира в Амстердам със свои сътрудници инфлуенсъри поради работни задължения. Дори в този миг Дани не може да се откъсне изцяло от Алекс. В стори той показа нейна фотография от рекламен постер, на която е попаднал по време на полета си. Дори във въздуха няма по какъв начин да избяга от тази обич.

 Instagram

Изображение: https://www.instagram.com/daniell_petkanov/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР