Няма да се развеждам с жена си. С Агнес сме

...
Няма да се развеждам с жена си. С Агнес сме
Коментари Харесай

Никой Не Знае За Личния Му Живот, Надникнете В Спалнята На Дани Златков, Снимки! Това Променя Всичко, Той

„ Няма да се развеждам с жена си. С Агнес сме по-влюбени от всеки път ”, отхвърли грозната мълва футболиста. Клюката потегли поради разголените танцьорки. Те бяха на ергенското празненство на Дани Петканов в Къщата.

Енджи Касабие го упрекна, че много фриволно се е отдал на танците. А Джулиана Гани в прав текст добави, че той напряко опипвал полуголите девойки.

Това породи клюката, че брачната половинка му е гневна и даже поискала бракоразвод от благоевградчанина.

Дани Златков съобщи още, че не желае да поддържа връзка отвън шоуто с топ готвача началник Петров. В къщата чепатия кулинар и футболиста бяха нон-стоп на нож и даже на няколко пъти се стигна съвсем до физическа разпра, написа разкрития.ком.

„ Шеф Петров ни предложения всички в ресторанта ни, откакто излезем от шоуто! Той сподели, че на работното си место не бил подобен, само че аз нямам доверие ”, сподели още бг репликата на Роналдо.

Сега, когато е на открито, той си давал сметка, че нещата вътре били по-изострени. Причината, че са гравитирали дълго време в едно пространство с доста хора. И по този начин всеки се вглеждал в кусурите на останалите.

Даниел Златков би приел още веднъж да влезе в сходен реалите формат, написа разкрития.ком. Македонецът бил научил доста неща от престоя си в Къщата, обогатил се с нови усещания,срещнал разнообразни хора и характери.



Футболистът с наслада би общувал и с някои от останалите съквартиранти. Най-близък се чувствал с предприемача Цуни и рапъра Тото. Коравият музикант от Враца бе сломен, щом приятеля му излезе от Къщата.

Дани Златков е благополучен, че наподобява на идола си Роналдо, само че желае и да свети със личната си светлина и гений.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР