Няма да се подлагам на допълнително напрежение и да се

...
Няма да се подлагам на допълнително напрежение и да се
Коментари Харесай

Гришо преди старта на ATP Cup: Тялото ми е приоритет №1

„ Няма да се подлагам на в допълнение напрежение и да се мятам във всички шампионати още при започване на сезона “. Това съобщи най-хубавият ни тенисист Григор Димитров преди старта на ATP Cup в Сидни. Той към момента внимава да не се претрупва поради тежката травма в рамото, която месеци наред му пречеше да играе пълностоен тенис.

„ Тялото ми се усеща сносно в този момент. Все още следя под лупа доста огромна част от работата ми и от това, през което преминавам, дефинирам ритъма си по верния метод. Няма да избързвам и да играя прекалено много шампионати в ранната фаза на сезона. Ще се грижа за тялото си. Това е приоритет номер едно “, разяснява първата ни ракета, представен от gong.bg.

Гришо влиза в ролята на играещ капитан за България на ATP Cup, а Димитър Кузманов открива конкуренцията за нашите с Англия с дуел против Камерън Нори на следващия ден (3 януари). Мачът сред вторите ракети на двете страни в шампионата ще стартира в 8:30 часа българско време, а след 10 часа на корта излизат Гришо и водещият играч на британците Кайл Едмънд.

„ Няма подозрение, че това е предизвикателство. Винаги ми е било фантазия да бъда от другата страна и мисля, че да си треньор в никакъв случай не е елементарно. Не знам дали ще бъда добър треньор. Мога единствено да споделям опита си и визията си с другите момчета “, добави Гришо. 

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР